« »Koningsfeesten Helmond

Gepubliceerd op 12-04-2019

Met als vorig jaar de eerste editie, vinden de Koningsfeesten ook dit jaar weer plaats in Helmond. Er zullen op diverse plekken door het centrum podia te vinden zijn met verschillende programma's.

De Vijfhoeck kan natuurlijk niet achterblijven en heeft zich ook bij de Koningsfeesten gevoegd met een spetterend programma. Buiten voor de deur zal een podium te vinden zijn op Koningsnacht EN Koningsdag.

Programma Koningsnacht:

20:00 - 01:00 Feestduo Two For You

Deze twee muzikale duizendpoten combineren een leven van ervaring met de virtuositeit op hun instrumenten. De nieuwste hits uit de top 40, rock, nederlandstalige muziek en Golden Oldies, noem het maar op en zij spelen het! www.duotwoforyou.nl 

Programma Koningsdag:

11:00 - 18:00 DJ HAMED

DJ HAMED is een allround DJ die tijdens koningsdag de muziek zal verzorgen voor De Vijfhoeck. Allround/Latin/Reaggaeton/Top40, hij kan het allemaal. Tussen de sets van DUCKTAIL door zal hij in hun stijl het publiek voorzien van de lekkerste plaatjes.

13:00 - 17:00 DUCKTAIL

4 mans rock 'n' roll/rockabilly  bandnaar  met hoge amusementswaarde! Ducktail staat voor onvervalste Amusebilly. Rock & Roll en Rockabilly volgens eigen idee. Opzwepend en fris, met af en toe een vette knipoog. Bezetting zoals het hoort: drums, gitaar, contrabas en zang. Voorprogramma's voor onder meer Golden Earring, Blof, Hannie, Lee Towers, Rob de Nijs, Anneke Grönloh en Vader Abraham. www.ducktail.nl 

Koningsfeesten-Helmond-Logo-Basis-JPEG-Print-730x516-1555070284.jpg
dag-en-nacht-poster-1555071337.png